Jednání sněmu regionální organizace TOP 09 v Karviné

31.05.2011

Jednání sněmu regionální organizace TOP 09 v Karviné

V Karviné se konal 16.5.2011 sněm regionální organizace TOP 09, kde komise zvolila ze svého středu pana Martina Ferfeckého jako předsedu. Za místopředsedy místní organizace navrhl Martin Ferfecki pana Libora Madeckého a Romana Faráře. Za členy mandátové a volební komise byli navrženi kandidáti Hana Šrámková, René Fábik a Milan Malatinský. Všichni jmenovaní kandidaturu přijali. Zároveň byl vznesen návrh, aby na nadcházejícím krajském sněmu TOP 09 podpořili všichni delegáti regionu Karviná  kandidaturu pana Pavola Lukši na funkci předsedy krajské organizace TOP 09. Pan předseda Pavol Lukša poděkoval za podporu při volbě předsedy krajské organizace TOP 09, poděkoval výboru TOP 09 za odvedenou práci a popřál nově zvolenému výboru mnoho zdaru a úspěchů do další práce.

Srpen 2017

PoÚtStČtSoNe